Temesvári Keresztény Magyar Egyetemisták Közössége
"Mindenki téged keres"
Mk 1,37
2010. Jun. 14.

Ugyanis minden történetnek van egy vége...

Idén is megünnepelte a TEKMEK a végzõseit. Más szóval megszervezett egy bulit, amely központjában az idei 5 végzõs egyetemista volt (közüllük 1 a mesterit végezte). A buli keretén belül a végzõsökre megpróbáltatások vártak, mégpedig nem is akrármilyenek, hanem mindegyikõjükre külön-külön jellemzõ aktívitással készültek. Kellett példaul virágot ültetniük, biciklit összeszerelni, egy rövid aerobik bemutatót tartani, egy zeneszámot összeálítani és elõadni, és végûl de nem utolsó sorban labdarugó tehetségüket is megmutatni. Szerencsére az akadályokat mindenki sikerrel vette, és ezért nem kellett egyedül elvégezzék a takarítást a buli után.
A hangulat vidámra sikerült és még az ünnepeltek is jól érezték magukat, én csak tudom, én is közéjük tartoztam. Jól esett látni, hogy mindegyikünk életére jellemzõ aktivitással készültek.
A megpróbáltatások után a társaság úgy döntött, hogy társasjatékkal folytatja az estét, ahol a jó hangulat persze folytatódott.
A TEKMEK visszavárja ezen 5 embert, hogy tobábbra is gazdagítsák a közösséget, de viszont azt, hogy kit merre visz az élet a jõvõben nem tudom, de azt tudom, hogy életük egyik történetét befejezték, és egy új történetbe kezdenek bele, ugyanis minden történetnek van egy eleje...

Szabó Zoltán


 

Képek

« Vissza 

Program

  • Minden hétfõ este találkozunk 20:00-tól találkozunk a kolostorban.

  • Kiemelt programok:
  • Nov. 6-8. Kirándulás.
  • Nov. 9. Barazsuly István  - Hol a határ?
  • Dec. 11-13. Lelkigyakorlat

Képgaléria

Linkek