Temesvári Keresztény Magyar Egyetemisták Közössége
"Mindenki téged keres"
Mk 1,37
2010. Aug. 10.

Programtervezõ hétvége Zolton

Pénteken, július 9-én egy tizennégy fõs csoport indult útnak Zolt csábító magaslatai felé. Egy közös cél érdekében gyûlt össze ez a kis társaság, a jövõ évi program kidolgozása érdekében.
Zolt csendes, nyugodt hely, megfelelõnek ígérkezett az új gondolatok, ötletek megszületéséhez, és ugyanakkor a kikapcsolódáshoz is.
Este egy imával adtunk hálát szerencsés érkezésünkért, majd megosztottuk egymással az utazás kiváltotta élményeket, az elmúlt hét örömeit, keserûségeit.
Másnap kezdetét vehette az elmúlt év kiértékelése és az új ötletek megtárgyalása. Természetesen nem vennénk rossz néven ha minél többen osztanák meg véleményüket a közösséggel személyesen is, de a kérdõíveket otthon kitöltõ tagok ötletei így is beszállhatnak a program új terveibe. Egymás javaslatait hallva, és a kérdõíveket végigolvasva szembesülnünk kellett azzal, hogy számos, eddig fel nem tárt nézeteltérés, kétely rakott fészket magának ebben a keresztény közösségben. Ezek után öt tárgylandó csoportot tûzünk ki magunk elé: ima, lélekápolás, adminisztratív oldal, új tagok és sport.
Mindezekrõl beszélve sok kérdés fogalmazódott meg bennünk, amelyekre közösen próbáltunk választ találni. Reméljük, hogy a jegyzõkönyvben összefoglalt ötleteink sikeresen megvalósulnak majd a jövõ félévben.

Jóo Csilla

 

« Vissza 

Program

  • Minden hétfõ este találkozunk 20:00-tól találkozunk a kolostorban.

  • Kiemelt programok:
  • Nov. 6-8. Kirándulás.
  • Nov. 9. Barazsuly István  - Hol a határ?
  • Dec. 11-13. Lelkigyakorlat

Képgaléria

Linkek