Temesvári Keresztény Magyar Egyetemisták Közössége
"Mindenki téged keres"
Mk 1,37
2014. m. 13.

30 éves találkozó

Mint minden ember életében, úgy egy közösségben is szükség van ünnepekre, ünnepnapokra, amikor megállhat, visszatekinthet és hálát adhat az együtt eltöltött idõért, a közös munkáért, a barátságokért, szerelmekért, családokért, gyermekekért, megvalósult és megvalósulatlan álmokért. Az idén a TEKMEK életében is eljött az ünneplés ideje, hiszen 30 éve él ez a közösség. 

Szeretnénk veled együtt hálát adni ezekért az évekért, ezért szeretettel meghívunk 2014. május 30 - június 1. között tartandó jubileumi találkozónkra. 

A találkozó mottója a következõ: "Kõsziklánk a közösségünk". Szeretnénk ha figyelmünket egyre jobban a közösség fontosságára irányítanánk. Mindenkit szeretettel várunk, aki szívessen visszaemlékezik az itt eltöltött évekre, napokra, percekre.  

A helyszín minden tekmekes otthona, a temesvár-erzsébetvárosi szalvatoriánus kolostor és templom. Megkérünk téged, hogy jelezz vissza, ha részt vennél a találkozón, és szeretnénk, ha segítenél abban, hogy ez a meghívó minél több volt tekmekeshez eljusson! 

Feliratkozni a következõ linken lehet: http://tekmek.ro/30-eves-talalkozo-feliratkozas.html. Ugyanitt megtalálható minden információ, amit a 30 éves találkozóról tudnotok kell.

Köszönjük a segítségedet és szeretettel várunk!
« Vissza 

Program

  • Minden hétfõ este találkozunk 20:00-tól találkozunk a kolostorban.

  • Kiemelt programok:
  • Nov. 6-8. Kirándulás.
  • Nov. 9. Barazsuly István  - Hol a határ?
  • Dec. 11-13. Lelkigyakorlat

Képgaléria

Linkek